Repository of Research and Investigative Information

Repository of Research and Investigative Information

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Book #5928

میرزاعلیزاده, عادل and حسن زادآذر, حسن (1396) راهنمای بازرسی مبتنی بر خطر از کارخانجات مواد غذایی. اداره کتب و انتشارات دانشگاه علوم پزشکی زنجان, زنجان. ISBN 978-600-6931-12-8

[img] Text
Food inspection manual-Final.pdf - Published Version
Restricted to Repository staff only

Download (4MB)

Title

Risk- Based food Inspection Manual

Abstract

این کتاب به عنوان راهنمایی برای هدایت بازرسی‌های مبتنی بر ریسک در عملیات تولید مواد اولیه و واحدهای فرآوری مواد غذایی تدوین گردیده است.

Item Type: Book
Keywords: Based food
Divisions: Education Vice-Chancellor Department > Faculty of Health > Department of Occupational Health
Publisher: اداره کتب و انتشارات دانشگاه علوم پزشکی زنجان
ISBN: 978-600-6931-12-8
Depositing User: خانم سمیرا برجی
URI: http://repository.zums.ac.ir/id/eprint/5928

Actions (login required)

View Item View Item