میرزاعلیزاده, عادل and حسن زادآذر, حسن (1396) راهنمای بازرسی مبتنی بر خطر از کارخانجات مواد غذایی. اداره کتب و انتشارات دانشگاه علوم پزشکی زنجان, زنجان. ISBN 978-600-6931-12-8
![]() |
Text
Food inspection manual-Final.pdf - Published Version Restricted to Repository staff only Download (4MB) |
Title
Risk- Based food Inspection Manual
Abstract
این کتاب به عنوان راهنمایی برای هدایت بازرسیهای مبتنی بر ریسک در عملیات تولید مواد اولیه و واحدهای فرآوری مواد غذایی تدوین گردیده است.
Item Type: | Book |
---|---|
Keywords: | Based food |
Divisions: | Education Vice-Chancellor Department > Faculty of Health > Department of Occupational Health |
Publisher: | اداره کتب و انتشارات دانشگاه علوم پزشکی زنجان |
ISBN: | 978-600-6931-12-8 |
Depositing User: | خانم سمیرا برجی |
URI: | http://repository.zums.ac.ir/id/eprint/5928 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |